Gastenboek

Het gastenboek tekenen.

hilde kindt - 05/02/2012

het optreden was machtig schone !!! de nieuwe liekes bezorgden me tot driemaal toe kiekevel !! vergat zelfs te gaan smoren ...zodanig in de ban van ulderen muziek ! Victoire you're a rocking lady with a sweet soul !

nico en sonja - 05/02/2012

zoals altijd weeral een super optreden vandaag in Bockor Lauwe! Vic, je hebt je weer gesmeten en wij hebben ons super geamuseerd! proficiat aan de ganse groep,de nieuwe nummers zijn supermooi! volgende week zijn we er terug!!

Volckaert Claudine - 05/02/2012

Proficiat met jullie eerste optreden van dit jaar,het was uitstekend we hebben er erg van genoten,'t was ons eerste kennismaking met de groep .Aan iederéén een dikke proficiat ,doe zo voort,we komen zeker en vast nog naar jullie volgende optredens .Vele groetjes.

mieke en geert - 05/02/2012

we zijn niet zo lang gebleven, maar t was een goed en vernieuwend optreden.hop naar de volgende.
groetjes.

thomas en lio - 05/02/2012

Deze middag naar het aperitiefconcert geweest in het bockorcafé in lauwe, jullie 1e optreden voor dit jaar was supergoed! Groetjes, thomas, lio en yunès. xxx

Eveline - 12/11/2011

Jullie zijn steengoed. Wat een ambiance. Deze keer was het publiek een kleinere groep dan jullie gewend zijn, maar het weerhield jullie niet om er een leuk feestje van te maken.
Onze grootste complimenten voor de zangeres Victoire. 'Je hebt een zeer mooie stem en je zingt er bokke drop'. Low Budget = Een aanrader voor jong en oud, groot en klein.... voor iedereen dus.

Van Den Heede Gina - 02/11/2011

Dag Willy en Co,
Zaterdagavond hebben we genoten! van het hele scala van jullie enthousiasme en gedrevenheid.
We blijven jullie volgen en wensen jullie veel succes. Dit is de sleutel om jong te blijven.
PROFICIAT!!
Nick en Gina

Geert Defauw - 02/11/2011

De samenwerking met coverband Low Budget was een voltreffer. Alle muzikanten van deze covergroep(met inbegrip van Victoire als zangeres en Nina als soliste en backing-vocal)begrepen van bij de eerste herhaling dat muziek maken iets is dat gezamelijk gebeurt.Dus als groep stelden ze zich plichtsbewust op, met de nodige ernst en discipline.De egotrippers die je meestal verwacht bij sommige groepjes zijn bij Low Budget niet te vinden.Hun inbreng was correct en uiterst gepast. Steeds bereid om zich aan te passen aan mijn verzoeken was het eindresultaat dan ook een gesmaakt en degelijk concert met solisten Bart Herman en Oleg Jagger.
Beide zangeressen verdienen ook alle lof voor hun
verzorgde taak als backing-vocal.
Hun optreden na ons gezamelijke concert getuigde van goede smaak en muzikaliteit.
Proficiat en een latere samenwerking sluit ik zeker niet uit!
Geert Defauw,dirigent "Kon. Harmonie Vreugd in Deugd" - Meulebeke

Joost Pollet - 31/10/2011

Het project Music Maestro 2011 van KH Vreugd in Deugd Meulebeke in samenwerking met coverband Low Budget en gastoptredens van Oleg Jagger en Bart Herman van zaterdag 29 oktober ll. was supergeslaagd. Hier had Coverband LOw Budget een groot aandeel in en als harmonie is het prettig samenwerken met hen. Eén voor één toffe muzikanten die er echt voor gaan met een bijzonder goede zangeres Victoire op de voorgrond.
Hun solo-optreden was super leuk. Echt het boeken waard tegen een betaalbare prijs. 't Zou LOW BUDGET niet zijn, hé ?
Doe zo voort en tot een volgende editie van Music Maestro.

Parmentier Nancy - 09/10/2011

Het was terug super om jullie tijdens de braderie te Kuurne aan het werk te zien.Bedankt voor jullie aanwezigheid en dit al voor de 5 maal.
We krijgen er niet genoeg van, op naar de volgende
www.braderiecomitekuurne.be

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

 

Eerstvolgende optredens
> 19/08 - Roeselare

 Header